Mindent a szállításról  

doprava-domov_opt.jpg (7 KB)doprava-vlastni_opt.jpg (8 KB)                     doprava-domov.jpg (10 KB)

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás egész Magyarország területén 6000 Ft-os kedvezményes áron. Az árut közvetlenül házhoz visszük. Számunkra az elégedett ügyfél a legfontosabb.

 

 

 

Saját kiszállítás

Nem szeretnénk ismeretlen fuvarozókra hagyatkozni. Inkább saját járműveinkkel szállítjuk Önnek a terméket saját sofőrökkel. Ha terméket rendel nálunk, számíthat arra, hogy mindent közvetlenül az otthonába viszünk. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termék sértetlenül és időben eljusson Önhöz. Ha komplikáció merül fel, abban az esteben felhívjuk Önt,Ön is bármikor hívhat minket, hogy bármilyen problémát együtt megoldhassunk. Sofőrjeink megbízhatóak. Sosem hagyják a terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a névjegykártyánk.

 

 

 

Áru kézbesítése

Megrendelésnél lehetősége van kérni az emeletre felvitelt. A felvitel ára a megrendelés értékétől függ. 83.000 Ft értékig a felvitel ára 8.300 Ft. A 83 000-166 000 Ft értékű megrendelések esetén a felviteli ára 16 600 Ft. 166 000 Ft érték feletti rendelés esetén az felvitel ára 24 900 Ft.

 

 

doprava-domov.jpg (10 KB)

Milyen fizetési módok közül választhat?

  • utánvétes - a megrendelés végösszegét átvételkor fizeti a kiszállítást végző kollégának, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

  • utalásos - a megrendelés végösszegét előre utalással rendezi. Ezt azt jelenti, hogy az adott összegnek legkésőbb a szállítást megelőző napon a bankszámlánkon kell lennie.

  • személyes átvételkor – ha személyes átvétellel szeretne terméket vásárolni, abban az esetben előre utalással köteles kifizetni a terméket az átvétel előtt. Az összegnek az átvétel előtt meg kell érkezni a számlára.