Mindent a szállításról  

doprava-domov_opt.jpg (7 KB)doprava-vlastni_opt.jpg (8 KB)                     doprava-domov.jpg (10 KB)

Ingyenes szállítás az egész Magyarországon

Mi vagyunk azok a fiatalok, akik tudják, mennyire szép az élő álmok teljesítése. Nem kell, hogy pénzt szerezzen minden kilométerre. Nem nézzük meg, hogy hány kilométert érjenek el, a prioritás az, hogy a várt árukat szállítsuk. Gépjárművezetőink az első zárható ajtót kapják, hogy egyszeri díjat fizessenek a megrendelt árukért.

 

 

Saját kiszállítás

Nem szeretnénk ismeretlen fuvarozókra hagyatkozni. Inkább saját járműveinkkel szállítjuk Önnek a terméket saját sofőrökkel. Ha terméket rendel nálunk, számíthat arra, hogy mindent közvetlenül az otthonába viszünk. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termék sértetlenül és időben eljusson Önhöz. Ha komplikáció merül fel, abban az esteben felhívjuk Önt,Ön is bármikor hívhat minket, hogy bármilyen problémát együtt megoldhassunk. Sofőrjeink megbízhatóak. Sosem hagyják a terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a névjegykártyánk.

 

 

 

Áru kézbesítése

megrendelés elküldése előtt lehet igényelni felvitel vagy bevitelt. A felvitel ára emeletenként 5000Ft, ha az épületben nem található lift. Családi házba bevitel 5000Ft, ha házon belül igényel emeletre felvitelt, az plusz 5000Ft költséget jelent. A termékeket lapraszerelt állapotban szállítjuk, összeszerelést nem kínálunk.

 

 

doprava-domov.jpg (10 KB)

Milyen fizetési módok közül választhat?

  • utánvétes - a megrendelés végösszegét átvételkor fizeti a kiszállítást végző kollégának, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

  • utalásos - a megrendelés végösszegét előre utalással rendezi. Ezt azt jelenti, hogy az adott összegnek legkésőbb a szállítást megelőző napon a bankszámlánkon kell lennie.

  • személyes átvételkor – ha személyes átvétellel szeretne terméket vásárolni, abban az esetben előre utalással köteles kifizetni a terméket az átvétel előtt. Az összegnek az átvétel előtt meg kell érkezni a számlára.