Minden a vásárlásról

Miért a Supermobel?

Kérdezd meg magadtól, mi különbözik a többi bútoroktól? Szeretne többet tudni rólunk, de nincs ideje, hogy egyenesen hozzánk jusson a bázison? Semmi sem történik.
Szeretném bemutatni, kérjük, kattintson a gombra TU. 

Ár és szállítási módok

A standard szállítást megbízható külső fuvarozóink végzik. A mindössze 5000 Ft-tól kezdődő szállítási árainkkal gyorsan és biztonságosan szállíttathatja ki megrendeléseit, és közben pénzt takaríthat meg. Bízza ránk a vásárlások kiszállítását, és használja ki kedvezményes szállítási árainkat, amelyek kényelmet és elégedettséget biztosítanak Önnek. Saját érdekünk, hogy az Ön által megrendelt termék biztonságosan és időben eljusson Önhöz. Az Ön elégedettsége számunkra elsődleges fontosságú. A marketing akciók esetében a konkrét akcióra meghatározott árak érvényesek.

Felvitel kedvezményes áron 

Megrendelésnél lehetősége van kérni bevitelt/felvitelt. A bevitel/felvitel ára a megrendelés értékétől függ. 83.000 Ft értékig a díja 8.300 Ft. A 83 000-166 000 Ft értékű megrendelések esetén a díja 16 600 Ft. 166 000 Ft érték feletti rendelés esetén a díja 24 900 Ft. A marketing akciók esetében a konkrét akcióra meghatározott árak érvényesek.

Telefonos értesítés a szállítási időről

Miután megismerjük a jármű ütemezését, és levonjuk belőle a becsült szállítási időt, a Supermobel.com alkalmazottja felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa Önt a megrendelés kézbesítésének dátumáról és időpontjáról. Ha a szállítási idő nem felel meg az Önnek, a munkavállaló a lehető legközelebbi időpontot ajánlja fel. Ha a szállítás terjedelmes, vagy nagyobb súlyú, akkor a megrendelést közvetlenül a szobába továbbíthatja. A megrendelés kézbesítésének napján, fél órával az érkezés előtt, vezetőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyesen találkozzon az érkezés pontos időpontjában.

A megrendelés kézbesítésének ideje

A házhoz érkezéskor a vezető szállítja a megrendelt terméket Önnek vagy meghatalmazottjának, ellenőrizze a termék fizetését és felületi állapotát. Ha minden rendben van, a vezető elhagyja a következő ügyfelet. Ha előzetesen megrendelte a visszatérést, a járművezető örömmel szállítja a szállítmányt otthonába.

Váratlan események

Az egyetlen dolog, amit nem befolyásolunk, az utak állapota, előre nem látható körülmények, amelyeket gyakran más forgalmi résztvevők tudatlansága okozott, ami az áruk véletlen károsodásához vezethet. Fuvarozóink szakszerűen képzettek, hogy előre jelezzék ezeket az eseményeket, de ez nem mindig lehetséges.

Szállításunk mechanikai károsodása esetén azonnal kérünk jogorvoslatot, és a lehető legkorábbi időpontban egy újat kapunk. Megelégedéssel mondhatjuk, hogy bár vezetőink naponta több mint száz szállítmányt szállítanak, a fent említett termékkárosodás nagyon ritka.

Bankszámlaszám

Bankszámlaszám: 1387884975/2700     

IBAN: CZ7227000000001387884975

SWIFT:  BACXCZPP

Eurós számlaszám: 1387722239/2700

IBAN: CZ 3827000000001387722239

 

Köszönjük, hogy a SuperMobel.hu választotta. Termékeink garantálják a kényelmet.