Minden a vásárlásról

Miért a Supermobel?

Kérdezd meg magadtól, mi különbözik a többi bútoroktól? Szeretne többet tudni rólunk, de nincs ideje, hogy egyenesen hozzánk jusson a bázison? Semmi sem történik.
Szeretném bemutatni, kérjük, kattintson a gombra TU. 

Szállítási módok

A standard szállítást a saját logisztikai központja biztosítja, mely a Vysoké Mýto-ban található. Saját Iveco járműveket használok. Ezen autók belső elrendezését szakértőink úgy ítélték meg, hogy a leghatékonyabbak az otthoni bútorok biztonságos szállításához. Saját érdekünkben áll, hogy a megrendelt áruk helyesen és időben kerüljenek. Az Ön elégedettsége a mi prioritásunk. Tudjon meg többet a közlekedésről TU.

Telefonos értesítés a szállítási időről

Miután megismerjük a jármű ütemezését, és levonjuk belőle a becsült szállítási időt, a Supermobel.com alkalmazottja felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa Önt a megrendelés kézbesítésének dátumáról és időpontjáról. Ha a szállítási idő nem felel meg az Önnek, a munkavállaló a lehető legközelebbi időpontot ajánlja fel. Ha a szállítás terjedelmes, vagy nagyobb súlyú, akkor a megrendelést közvetlenül a szobába továbbíthatja. A megrendelés kézbesítésének napján, fél órával az érkezés előtt, vezetőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyesen találkozzon az érkezés pontos időpontjában.

A megrendelés kézbesítésének ideje

A házhoz érkezéskor a vezető szállítja a megrendelt terméket Önnek vagy meghatalmazottjának, ellenőrizze a termék fizetését és felületi állapotát. Ha minden rendben van, a vezető elhagyja a következő ügyfelet. Ha előzetesen megrendelte a visszatérést, a járművezető örömmel szállítja a szállítmányt otthonába.

Váratlan események

Az egyetlen dolog, amit nem befolyásolunk, az utak állapota, előre nem látható körülmények, amelyeket gyakran más forgalmi résztvevők tudatlansága okozott, ami az áruk véletlen károsodásához vezethet. Fuvarozóink szakszerűen képzettek, hogy előre jelezzék ezeket az eseményeket, de ez nem mindig lehetséges.

Szállításunk mechanikai károsodása esetén azonnal kérünk jogorvoslatot, és a lehető legkorábbi időpontban egy újat kapunk. Megelégedéssel mondhatjuk, hogy bár vezetőink naponta több mint száz szállítmányt szállítanak, a fent említett termékkárosodás nagyon ritka.

Bankszámlaszám

Bankszámlaszám: 4027045952/7500

 

Köszönjük, hogy a SuperMobel.hu választotta. Termékeink garantálják a kényelmet.