Cégünkről

SuperMobel.hu - Cégünkról

2007-ben egy konyhaszekrény szerelése közben megfogalmazódott egy vállalkozás indításának gondolata, mely a bútorokat egészen az otthonáig szállítja. Egy olyan vállalkozásé, melynek terméiket egy hadsereg segítsége nélkül is képes bárki összeszerelni. Nem volt könnyű. Rengeteget hibáztunk, de képesek voltunk hibáinkat előnnyé kovácsolni és napjainkban büszkén kijelenthetjük: Mi, Önökért dolgozunk!

Gondosan felépített kínálatunk segítségével teljesíthetjük álmát egy kényelmes és barátságos otthonról. Megrendeléseiket közvetlenül a gyártóinknak továbbítjuk, akik az Ön igényei szerint készítik el a kiválasztott terméket. Szeretnénk kielégíteni még a legigényesebb vásárló vágyait is, ezért szigorú elvárások alapján döntünk arról, kivel működünk együtt.

A termékek minősége és a professzionális ügyfélszolgálat a legfőbb prioritásunk az Ön hosszútávú elégedettségének érdekében.

Köszönjük, hogy részei lehetünk otthonának.

Miért SuperMobel.hu?

Egy szép otthonról álmodunk. A bútorokat gondosan választjuk ajánlatunkból. A megrendelést közvetlenül a gyártóhoz irányítjuk, aki pontosan az Ön igényeihez igazítja. Még a legigényesebb ügyfeleket is szeretnénk kielégíteni, ezért a szigorú kritériumok alapján döntünk arról, hogy kik vagyunk az együttműködési döntéssel.
A termékek minősége, a professzionalizmus és az ügyfélszolgálat - a legfontosabb prioritások.
Kívánságunk a hosszú távú elégedettség. Köszönjük, hogy otthon vagy.

Kedvezményes szállítás és a termékek kiszállítása közvetlenül az Ön otthonába

Gondtalan szállítás kedvező áron! Az 5000 Ft-tól kezdődő szállítási árainkkal biztos lehet benne, hogy megrendelései gyorsan, megbízhatóan és felesleges költségek nélkül érkeznek meg. Külső szállítmányozóink gondoskodnak a kiszállításról. Naponta több mint 100 szállítmányt juttatnak el elégedett ügyfeleink otthonába. Ellenőrzött külső fuvarozókra támaszkodunk, akik garantálják a webáruházunkból származó termékek biztonságos és gyors kiszállítását. Bízzon bennünk, legyen szó akár az Ön küldeményeiről, akár megbízható sofőrökről, akik  gondosan és szakszerűen gondoskodnak termélkeiről.

Modern raktár gyors szállítással

Modern raktárunk, minden igényt kielégítő raktárkészlettel megtalálható a következő címen: Vrakúň 952, Vrakúň 93025, Slovakia