Cégünkről

SuperMobel.hu - Cégünkról

2007-ben egy konyhaszekrény szerelése közben megfogalmazódott egy vállalkozás indításának gondolata, mely a bútorokat egészen az otthonáig szállítja. Egy olyan vállalkozásé, melynek terméiket egy hadsereg segítsége nélkül is képes bárki összeszerelni. Nem volt könnyű. Rengeteget hibáztunk, de képesek voltunk hibáinkat előnnyé kovácsolni és napjainkban büszkén kijelenthetjük: Mi, Önökért dolgozunk!

Gondosan felépített kínálatunk segítségével teljesíthetjük álmát egy kényelmes és barátságos otthonról. Megrendeléseiket közvetlenül a gyártóinknak továbbítjuk, akik az Ön igényei szerint készítik el a kiválasztott terméket. Szeretnénk kielégíteni még a legigényesebb vásárló vágyait is, ezért szigorú elvárások alapján döntünk arról, kivel működünk együtt.

A termékek minősége és a professzionális ügyfélszolgálat a legfőbb prioritásunk az Ön hosszútávú elégedettségének érdekében.

Köszönjük, hogy részei lehetünk otthonának.

Miért SuperMobel.hu?

Egy szép otthonról álmodunk. A bútorokat gondosan választjuk ajánlatunkból. A megrendelést közvetlenül a gyártóhoz irányítjuk, aki pontosan az Ön igényeihez igazítja. Még a legigényesebb ügyfeleket is szeretnénk kielégíteni, ezért a szigorú kritériumok alapján döntünk arról, hogy kik vagyunk az együttműködési döntéssel.
A termékek minősége, a professzionalizmus és az ügyfélszolgálat - a legfontosabb prioritások.
Kívánságunk a hosszú távú elégedettség. Köszönjük, hogy otthon vagy.

Házhozszállítás saját autóinkkal

A szállítást saját logisztikai központunk biztosítja, amelyből napi szinten több mint 100 kiszállítást végzünk az Önök otthonaiba. Munkatársaink szakszerű képesítésének köszönhetően megrendelését mindig, minden körülmények közt időben szállítjuk!

Modern raktár gyors szállítással

Modern raktárunk, minden igényt kielégítő raktárkészlettel megtalálható a következő címen: Vrakúň 952, Vrakúň 93025, Slovakia